gototopgototop

Fotók

HostGator

EnglishMagyar
Címlap > Technológia
Technológia

Ebben a szekcióban minden részletet górcső alá veszünk. Látogass ide gyakran, mert mindig újabb és újabb cikkeket találhatsz. Az F-15E-t állig teletömték "Gucci" cuccokkal és ezekről sokat lehet beszélni. Mindent elkövetünk, hogy friss és részletes adatokat tegyünk közzé, részletfotókkal együtt. A navigálás megkönnyítése végett, a cikkeket kategóriákba szerveztük:

argaiv1543

 

category_image

Sárkányszerkezet

A sárkányszerkezet az, amin először megakad a tekintet. A Strike Eagle külső megjelenésével és alakjával kapcsolatos cikkek.

 

category_image

Avionika

A Strike Eagle elektronikus kütyüinek széles tárházát, amelyek abban segítenek, hogy repüljön, navigáljon és rátaláljon a prédájára.

 

category_image

Alapadatok

Pár alapvető információ. Semmi bonyolult, csak alapadatok és rengeteg méretadat a gép fizikai formájához kapcsolódóan.

 

category_image

Pilótafülke

A pilótafülke első és hátsó ülésénél található kezelőszervek, kapcsolók és kijelzők. Higgy nekünk - nagyon sok van belőlük.

 

category_image

Kommunikáció

Bonyolult elektronikus kütyük, amelyek segítségével az F-15E megfelelően tud kommunikálni bárkivel, akivel kell.

 

category_image

Elektronikus hadviselés

Mindazon figyelmeztető és ellentevékenység végző eszközök, amelyek segítségével az F-15E képes az elektronikus hadviselésre.

 

category_image

Hajtóművek

Cikkek az erős hajtóművekről, valamint a hozzájuk kapcsolódó rendszerekről és kiegészítőkről.

 

category_image

Repülésvezérlő rendszer

Azok a rendszerek (mechanikusak vagy elektronikusak), amelyek abban segítik a Strike Eagle-t, hogy kontrolláltan és simán repüljön.

 

Üzemanyag rendszer

Felfedjük az F-15E üzemanyagellátó rendszerének apró titkait. Belső és külső üzemanyagtartályok, üzemanyagellátás és még sok minden más.

 

Egyéb

A más kategóriába be nem sorolható technológiai témájú cikkek tartoznak ide.

 

Energiaellátó rendszerek

Azok a rendszerek, amelyek energiával látják el (hidraulikus vagy elektromos energiát értünk ezalatt) az F-15E más rendszereit.

 

Szenzorok

Azon rendszerek, amelyek segítségével a Strike Eagle információt gyűjt a külvilágból. Ezek szolgálnak a gép "érzékszerveiként".

 

Login

Advertisement